aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Φιλανθρωπική εκδήλωση και... κούπα

Ομόνοια: Φιλανθρωπική εκδήλωση και… κούπα

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνει το τμήμα πετόσφαιρας της Ομόνοιας, στο πλαίσιο της οποίας θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο την Εθνική Κύπρου και ακολούθως θα απονεμηθεί το τρόπαιο του πρωταθλητή στην ομάδα μας.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ελπίδα», το οποίο στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία. Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 24 Απριλίου, στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: 

  1. Φιλανθρωπικός αγώνας: Ομόνοια – Εθνική Κύπρου
  2. Κλήρωση φανέλας ποδοσφαίρου
  3. Πλειστηριασμός μπάλας πετόσφαιρας και μπάλας ποδοσφαίρου
  4. Απονομή τροπαίου πρωταθλήματος

«Στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας και προσφοράς της Ομόνοιας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση, για να στηρίξουμε το ίδρυμα “Ελπίδα”. Στόχος μας είναι, παρόμοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, να πραγματοποιήσουμε και στο μέλλον. Η αρχή γίνεται με το ίδρυμα “Ελπίδα”. Καλούμε τον κόσμο της Ομόνοιας όπως στηρίξει την εκδήλωση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη βοήθεια στο ίδρυμα “Ελπίδα”, αλλά και για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές μας», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας, Φώτος Ιωάννου. 

Εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια Ομόνοια – PrimeTel, ενώ θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Η εισφορά εισόδου στην εκδήλωση έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ