aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φέρτε της τη... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pics&vids)

Ομόνοια: Φέρτε της τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (pics&vids)

Η σελίδα γύρισε τάχιστα για την Ομόνοια μετά το 2-0 εις βάρος της Δόξας. Δεν γίνεται αλλιώς! Την ερχόμενη Πέμπτη (6/10) θα υποδεχτεί κοτζάμ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα προσπαθήσει για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Άλλωστε, αν πάρει έστω και ισοπαλία θα είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμά της απέναντι σε αγγλική ομάδα.

Η προϊστορία βεβαίως του «τριφυλλιού» απέναντι σε ομάδα της Αγγλίας δεν είναι δα και μεγάλη. Μόλις δύο φορές βρέθηκαν προηγουμένως στο δρόμο του. Και τις δύο όμως έτυχαν μεγαθήρια.

Πρώτη ήταν η Άρσεναλ την περίοδο 1994-95 για τον α’ γύρο του -πάλαι ποτέ- Κυπέλλου Κυπελλούχων, η οποία υποχρέωσε τους πράσινους σε ήττες 1-3 στο Μακάρειο και 0-3 στο Χάιμπουρι.

Από εκείνες τις αναμετρήσεις έμεινε στην ιστορία το πανέμορφο γκολ του νεαρού τότε Κώστα Μαλέκου:

Έπειτα, τη σεζόν 2008-09 έπεσε στον α’ γύρο του -επίσης πάλαι ποτέ- Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποίαν επίσης γνώρισε δύο ήττες 1-2 στο ΓΣΠ και 1-2 στο Σίτι οφ Μάντσεστερ Στάντιουμ (σημερινό Έτιχαντ).

Δείτε τα βίντεο από εκείνα τα ματς:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ