aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Φέρνει τον δολοφόνο της Αμβέρσας, αλλά μετά τον αποκλεισμό»

Ομόνοια: «Φέρνει τον δολοφόνο της Αμβέρσας, αλλά μετά τον αποκλεισμό»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον βελγικό Τύπο που θέλουν την Κλαμπ Μπριζ να επανέρχεται δυναμικά για την απόκτηση του Λοΐζου Λοΐζου. Η voetbal24.be σημειώνει πως οι πρωταθλητές Βελγίου «φέρνουν τον δολοφόνο της Αμβέρσας, αλλά μετά τον αποκλεισμό». Προφανώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πρόσκειται φιλικά στην Κλαμπ Μπριζ και αναδεικνύει την ήττα της Αντβέρπ με 4-2 από την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

«Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η μάχη μεταξύ Αντβέρπ και Κλαμπ Μπριζ; Προφανώς πολύ μακριά όσον αφορά τις μετεγγραφές. Γιατί για άλλη μια φορά, ο Blauw-Zwart θέλει να χτυπήσει εκεί όπου εμπλέκεται η Αντβέρπ. Η Κλαμπ Μπριζ κυνηγάει τον Λοΐζο Λοΐζου εδώ και αρκετό καιρό. Πρόκειται για έναν 18χρονο εξτρέμ που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ομόνοια Λευκωσίας. Είναι κάτω από ρο ραντάρ μιας σειράς ξένων (κορυφαίων) συλλόγων», σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει.

«Το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Αμβέρσα, ο Λοΐζου απέδειξε το γιατί. Εμφανίστηκε στην Ευρώπη με δύο γκολ και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο».
Η εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» εμφανίζεται βέβαιη για μετακόμιση του Λοΐζου στο Βέλγιο. «Θυμηθείτε αυτό το όνομα. Πριν το καταλάβετε, το 18χρονο κορυφαίο ταλέντο θα εργαστεί στη Jupiler Pro League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ