aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φέρνει Άνταμ Λανγκ με τις ευλογίες του Μπεργκ (vid)

Ομόνοια: Φέρνει Άνταμ Λανγκ με τις ευλογίες του Μπεργκ (vid)

Συμπληρώνονται ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ στην αμυντική διάταξη της Ομόνοιας. Μετά την απόκτηση του Λούφτνερ (κεντρικός), τις συμφωνίες με τους Ουζόχο (τερματοφύλακας) και του Περέιρα (δεξί μπακ), οι πράσινοι είναι κοντά στην ολοκλήρωση άλλης μίας μετεγγραφής.

H ομάδα του τριφυλλιού, όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, κατέληξε στον 26χρονο Άνταν Λανγκ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ. Τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ από την κοινή θητεία τους στην Βιντεοτόν την σεζόν 2015/16.

Ο ύψους 1.88μ. αμυντικός αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στην Ντιζόν Γαλλίας (14 συμμετοχές), ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Κλουζ καταγράφοντας 18 συμμετοχές. Eίναι διεθνής και ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας στο Euro 2016. Oι επαφές ανάμεσα σε Ομόνοια και Λανγκ είναι σε προχωρημένο στάδιο και από την στιγμή που είναι ελεύθερος η μετεγγραφή δύσκολα θα χαλάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ