aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φάνηκε στις αποδοκιμασίες

Ομόνοια: Φάνηκε στις αποδοκιμασίες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και με το τέλος του ημιχρόνου από μερίδα οπαδών της Ομόνοιας έγιναν πιο έντονες με το τέλος του αγώνα. Τα «πυρά» στρέφονταν προς την ομάδα αλλά και τον προπονητή, για τις εμμονές του με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Κάποιοι ενώ απογοητεύουν δεν βγαίνουν από την ομάδα και άλλοι παραμένουν συνεχώς στον πάγκο. Με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Ματ Ντάρμπισαϊρ, που για τρεις μήνες μένει στον πάγκο. Ποιον; Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματός μας τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Η εμφάνιση της Ομόνοιας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αποκαρδιωτική. Χωρίς τελική προσπάθεια, ασύνδετη και αδιάφορη. Τη στιγμή που συνεχώς επαναλαμβάνεται, κυρίως από τον Γιάννη Αναστασίου ότι, θέλει να κάνει βήματα προς τα μπρος και να «χτίσει» χαρακτήρα για τη νέα σεζόν. «Δεν κάναμε τίποτα, τίποτα από αυτά που είχαμε δουλέψει και είχαμε προετοιμάσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός μετά το ματς. Ανάληψη ευθύνης, καμιά! Όταν ρωτήθηκε για να γίνει πιο συγκεκριμένος, για το τι έφταιξε, δεν θέλησε να αναλύσει αλλά απλώς και πάλι είπε: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε».

Η Ομόνοια με τη νέα ήττα, έμεινε καθηλωμένη στην 6η θέση της βαθμολογίας. Πέρα από την ΑΕΛ, δεν κέρδισε άλλη ομάδα στα πλέι οφ. Δυο ήττες από τον Απόλλωνα (έφθασε συνολικά τις τέσσερις σε ισάριθμους αγώνες), από την ΑΕΚ και δυο ισοπαλίες, με Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ. Για μια ομάδα που παίζει χωρίς το βαθμολογικό άγχος, αλλά δεν λέει να κάνει το βήμα παραπάνω. Η έλλειψη ποιότητας «φωνάζει» από το ξεκίνημα, κάτι που δεν μπορεί να χρεωθεί στον Αναστασίου. Αυτό που χρεώνεται στον προπονητή είναι η αδυναμία να την αλλάξει, να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές τουλάχιστον να βγάλουν πάθος και πείσμα. Το έκαναν σε πολύ λίγα ματς και μετά πάλι τα ίδια. Επίσης, στις προπονήσεις προκύπτουν κρούσματα απειθαρχίας από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τα οποία μένουν απαρατήρητα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Στην Γερμανία για επιθετικό ο Ράουφμαν

Από την Ομόνοια λείπει το εύκολο γκολ, πάλι από το ξεκίνημα, όμως ο προπονητής τον Ιανουάριο δεν θέλησε να εξαντλήσει και την τέταρτη μετεγγραφή εντάσσοντας στο ρόστερ ακόμη έναν επιθετικό. Απέρριψε όσους τους προτάθηκαν. Και η θέση του για τον Ντάρμπισαϊρ είναι πως πήρε τις ευκαιρίες του, δεν έμεινε ικανοποιημένος και τον κρατά στον πάγκο. Εάν είναι έτσι, τότε δεν θα έπρεπε να παίζει κανείς απ’ αυτούς που κάθε εβδομάδα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Κρίνεται η παρουσία της Ομόνοιας στο Μακάρειο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ