aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φάνηκε για πού βαδίζει

Ομόνοια: Φάνηκε για πού βαδίζει

Χάθηκε ο Οκριασβίλι και μαζί χρόνος για την Ομόνοια, στην προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ σε θέσεις που έμειναν «ορφανές» με την αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Ωστόσο οι άνθρωποι που χειρίζονται θέματα που άπτονται του προγραμματισμού ούτε θα σαστίσουν για να υλοποιήσουν μετεγγραφές, αλλά ούτε και πτοούνται για την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή που κρίθηκε ικανός για να λάβει θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Η προσπάθεια απόκτησης του Οκριασβίλι, ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή βάσει της παρουσίας του στην Ανόρθωση, «φωτογράφισε» και πόσο ψηλά τέθηκε ο πήχης για τις μετεγγραφικές κινήσεις. Ξεκάθαρα στην Ομόνοια κινούνται για ποδοσφαιριστές ποιότητας, ικανούς να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας.

Οι ενέργειες για εντοπισμό ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία του Οκριασβίλι δεν αρχίζουν από το μηδέν, αφού αξιολογήθηκαν θετικά κι άλλοι μεσοεπιθετικοί. Υπάρχει λίστα με υποψήφιους, την ώρα που φθάνουν και νέες προτάσεις. Ποδοσφαιριστές που κάνουν «κλικ» στην Ομάδα Προγραμματισμού θα αξιολογηθούν, θα προστεθούν στη λίστα και αναλόγως θα ρίξει «δίχτυα» για απόκτησή τους.

Δεν θα αργήσει να «σκάσει» μετεγγραφή, με τους πράσινους πέρα από τον αριστερό ακραίο επιθετικό να κινούνται και για ποδοσφαιριστή από την αντίθετη πλευρά αλλά και για μέσο. Ο Ζαχίντ είναι μια υποψήφια επιλογή, εάν δεν βρει κάτι καλύτερο που ψάχνει στο εξωτερικό και δείξει διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ομόνοια, πάντοτε στα οικονομικά πλαίσια που έθεσε ο σύλλογος.

Τέθηκαν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τις επιλογές των ποδοσφαιριστών και εκεί εστιάζεται η προσπάθεια, να έρθουν και να δέσουν με το σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ