aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φανατική οπαδός της Δόξας

Ομόνοια: Φανατική οπαδός της Δόξας

Η εξάδα δεν περνά αποκλειστικά από τα πόδια της Ομόνοιας. Αυτό ήταν ξεκάθαρο μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του «τριφυλλιού» από τον Εθνικό και το «διπλό» της Πάφος FC επί της ομάδας της Άχνας λίγες ημέρες αργότερα. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα της Πάφος FC στα δύο τελευταία παιχνίδια, το σημερινό με τη Δόξα, την οποία εάν κερδίσει όλα τελειώνουν, και το επόμενο με τον Άρη. Με την προϋπόθεση ότι η Ομόνοια θα επικρατήσει και του ΑΠΟΕΛ την επόμενη Παρασκευή. Οι πράσινοι αυτό που εύχονται είναι η Πάφος FC να πάρει έναν ή κανέναν βαθμό στα επόμενα παιχνίδια της. Γιατί και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία, ο συντελεστής τερμάτων της παφιακής ομάδας είναι σαφώς καλύτερος από της Ομόνοιας, είναι στο +6.

Το βλέμμα όλων στην Ομόνοια είναι στο σημερινό ματς στο Μακάρειο, ανάμεσα στη Δόξα και την Πάφος FC. Στον σύλλογο της Λευκωσίας είναι όλοι φανατικά υπέρ της προσφυγικής ομάδας, αναμένοντας ότι θα ανάψει κόκκινο στην αντίπαλό της και η Ομόνοια θα συνεχίζει να ελπίζει στην εξάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης. Γνωρίζουν στο «τριφύλλι» ότι τα δεδομένα είναι σε βάρος τους, όμως όσο ζουν ελπίζουν. Και το δικαίωμα αυτό το πήραν μετά τη νίκη επί του Άρη στο Τσίρειο το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ομόνοια έδειξε, έστω και τώρα, τον χαρακτήρα της. Μπήκε με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και εξασφάλιζε το ζητούμενο. Με αυτό τον τρόπο έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε διάκριση στο κύπελλο, που αποτελεί πλέον τον μεγάλο στόχο της. Ο Μπασιρού, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, θα δηλώσει «παρών» στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και θα χάσει το ματς της πρεμιέρας της Β’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ