aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην λίστα του Λάρκου

Ομόνοια: Φαμπιάνο Ριμπέιρο στην λίστα του Λάρκου

Ψηλά στην λίστα του Νεόφυτου Λάρκου βρίσκεται ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή, η Ομόνοια βρίσκεται στο ψάξιμο για εξεύρεση πρωτοκλασάτου άνεργου τερματοφύλακα.

Ο Ριμπέιρο είναι 31 ετών από τη Βραζιλία και έχει υπερασπιστεί, μεταξύ άλλων, τις εστίες της Πόρτα αλλά και της Φενέρμπαχτσε. Τελευταία του ομάδα ήταν η πορτογαλική με την οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε στο κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Το παίρνει πάνω της η Λα Κορούνια για την επέμβαση του Ουζόχο

Ο Βραζιλιάνος κίπερ έχει ύψος 1.97 και έχει κατακτήσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα δύο πρωταθλήματα με την Πόρτο (2012-13, 2017-18) και ένα με τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο (2006-07). Μάλιστα έχει και ευρωπαϊκές εμπειρίες αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και της Πόρτο σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Κορυφαία σεζόν για τον 31χρονο είναι αυτή (2014-15) που έφτασε στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Πόρτο.

Σαφώς και ο Λάρκου με τον Μπεργκ αξιολογούν κι άλλα βιογραφικά τερματοφυλάκων ώστε να είναι σίγουροι για την επιλογή τους. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται πως θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον Ριμπέιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ