aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Φαμπιάνο, ουδείς (θνητός) αλάνθαστος

Ομόνοια: Φαμπιάνο, ουδείς (θνητός) αλάνθαστος

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αλήθεια, ποιος μπορεί να κατηγορήσει τον Φαμπιάνο για την ήττα που δέχθηκε η Ομόνοια από τον Απόλλωνα; Πραγματικά, υπάρχει έστω και ένας που θα τα έβαζε με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, ξεχνώντας την έως τώρα προσφορά του και κρατώντας μονάχα το μοναδικό του λάθος; Μάλλον όχι. Εξάλλου, ουδείς (θνητός) αλάνθαστος, πόσο μάλλον σε ένα παιχνίδι που παίζεται με μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όταν απουσιάζει η αθλητική δικαιοσύνη…

Ναι, ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε μια άτυχη στιγμή και του βγήκε ξινή, όμως σε καμία περίπτωση δε φέρει ευθύνη για την ήττα. Μάλιστα, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 1-0 υπέρ των «κυανόλευκων», αυτός ήταν που με δύο σπουδαίες και σωτήριες επεμβάσεις σε ένα δίλεπτο (45+2’, 45+3’) κράτησε την ομάδα του στο κόλπο διεκδίκησης ενός θετικού αποτελέσματος, το οποίο δεν ήρθε γιατί η Ομόνοια δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ στις μεγάλες φάσεις που έφτιαξε στο δεύτερο ημίχρονο, πριν δεχθεί το δεύτερο γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πανηγυρισμοί νίκης στο Τσίρειο μετά την ήττα

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δικαιολογημένα δεν κρατούν κακία στον 32χρονο «φύλακα άγγελο» της ομάδας του, αλλά πίνουν νερό στο όνομά του, ξέροντας πως στο πρόσωπό του βρήκαν έστω και για έναν 7μηνο (σ.σ. τόσο είναι το συμβόλαιό του), τον τερματοφύλακα που έψαχναν επί σειρά ετών. Αυτόν που με την πρώτη του εμφάνιση φρόντισε να «σβήσει» από τη μνήμη όλων τον επίσης εξαιρετικό αλλά άτυχο Ουζόχο, δείχνοντας πώς μπορεί να σταθεί με αξιώσεις κάτω από την «πράσινη» εστία που ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια λόγω λάθος επιλογών.

Διαβάστε επίσης: Τα «έψαλλε» στον Σωτηρίου ο Μπεργκ

Εξάλλου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τον ήθελαν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της Ομόνοιας, κάτι που η διοίκηση και η Ομάδα Προγραμματισμού αναμένεται ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν, εάν φυσικά και ο ίδιος ο Φαμπιάνο επιθυμεί να παραμείνει στο νησί μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ