aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Eυκαιρία, εκμεταλλευτείτε την!»

Ομόνοια: «Eυκαιρία, εκμεταλλευτείτε την!»

Ο Νικόλας Βαλανίδης, μέλος του σωματείου της Ομόνοιας αλλά και πρώτος επιλαχόντας για το Διοικητικό Συμβούλιου, αποτέλεσμα που προέκυψε στην τελευταία εκλογική Γενική Συνέλευση, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, καλεί τον κόσμο της Ομόνοιας να συμπληρώσει αίτηση για να γίνει μέλος του σωματείου. Όπως υπογραμμίζει, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν «παράθυρο παράθυρο της ευκαιρίας που παρουσιάζεται».

«Μετά από διεκδικήσεις αρκετών χρόνων, ένα διαχρονικό αίτημα του Πράσινου Λαού γίνεται πραγματικότητα. Η δημιουργία της κάρτας μέλους και η ανακοίνωση του σχεδίου κινήτρων για τα μέλη, έχουν τεράστια συμβολική αλλά και ουσιαστική αξία, αφού για πρώτη φορά δίνεται κάτι χειροπιαστό στα μέλη της Ομόνοιας πέραν από το δικαίωμα ψήφου», αναφέρει ο πρώτος επιλαχόντας για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό από όλα όμως, είναι ότι ίσως για πρώτη φορά φαίνεται να υπάρχει η διάθεση από πλευράς του επίσημου σωματείου να δει “ζεστά” το θεσμό των μελών του σωματείου. “Υπάρχουν δεκαετίες στις οποίες τίποτα δεν συμβαίνει και υπάρχουν εβδομάδες στις οποίες συμβαίνουν δεκαετίες”».

Και καταλήγει: «Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, το παράθυρο της ευκαιρίας που παρουσιάζεται και να στηρίξουμε έμπρακτα τη συγκεκριμένη προσπάθεια, συμπληρώνοντας όσοι δεν είμαστε μέλη, αιτήσεις εγγραφής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ