aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εξτρέμ, «βάθος» και... Κίκο σε πρώτο πλάνο!

Ομόνοια: Εξτρέμ, «βάθος» και… Κίκο σε πρώτο πλάνο!

Προχωρά με ασταμάτητους ρυθμούς η προετοιμασία της Ομόνοιας στην Πολωνία, με τους πράσινους να βάζουν στο Κίελτσε τις βάσεις για μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν. Πέραν των αγωνιστικών, τα «ανοιχτά» κεφάλαια που… τρέχει η ομάδα προγραμματισμού είναι αρκετά.

Όπως αναμένεται σύντομα ο Μιξ Ντίσκερουντ θα ανακοινωθεί και επίσημα, αφού ήδη συμμετέχει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το αμέσως επόμενο κεφάλαιο που θέλουν να κλείσουν οι πράσινοι είναι αυτό του εξτρέμ. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται καθημερινά είναι αρκετές, με την ομάδα προγραμματισμού να περνά από… κόσκινο τους υποψήφιους, αφού ψάχνει για παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μέρα δεύτερη στην Πολωνία με Ντίσκερουντ! (pics)

Η Ομόνοια ψάχνει παράλληλα για ποδοσφαιριστή/ες που θα δώσουν βάθος στη μεσοεπιθετική γραμμή. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Λευκωσίας μπορεί να μην «πλήρωσε» τις λίγες επιλογές στον πάγκο, αφού οι «μικροί» τράβηξαν… κουπί όταν έπρεπε, ωστόσο δεν θέλουν να βρεθεί απέναντι στο ίδιο σκηνικό και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το ζήτημα που προέκυψε με τον Κίκο, επίσης απασχολεί. Είτε ο Κίκο, είτε η Αρούκα, θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να πληρώσουν στη Δόξα περίπου 100 χιλιάδες ευρώ, ώστε να μην ισχύσουν οι ποινές. Σε αντίθετη περίπτωση το τριφύλλι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πορτογάλου για το επόμενο εξάμηνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ