aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έξτρα ρεπό ως επιβράβευση

Ομόνοια: Έξτρα ρεπό ως επιβράβευση

Διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο παραχώρησε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές. Παρόλο που το αρχικό πρόγραμμα της βδομάδας περιλάμβανε και αύριο προπόνηση και μόνο για μεθαύριο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές ανταμείφθηκαν για τη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες μέρες με επιπλέον μια μέρα ξεκούρασης.

Μάλιστα, κάποιοι ξένοι το εκ μεταλλεύτηκαν και έκαναν ήδη ταξίδι – αστραπή στην πατρίδα τους. Από τη Δευτέρα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις, θα αρχίσουν να σκέφτονται για τα καλά το ντέρμπι με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ (18:00).

Από την Τρίτη θα επανέλθουν και οι διεθνείς και τότε ο Κάρβερ θα αρχίσει να ετοιμάζει το πλάνο του. Ο Όρσουλιτς, εντός της επόμενης βδομάδας θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμό και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τότε θα διαφανεί εάν θα είναι έτοιμος για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι Κότσαρης, Παναγιώτου και Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ