aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εξοικονόμηση €1.000.000

Ομόνοια: Εξοικονόμηση €1.000.000

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μόνο τυχαία δεν βγήκαν στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα οι κινήσεις της διοίκησης της Ομόνοιας για τα δύο «καυτά» θέματα που απασχολούν έντονα το ρεπορτάζ των πρασίνων. Και αναφερόμαστε στα τηλεοπτικά δικαιώματα και το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν από την τελευταία επίσκεψη του προέδρου της Εταιρείας, Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος αφού μελέτησε εξονυχιστικά όλα τα υπάρχοντα συμβόλαια των πρασίνων, όπως είχε κάνει όταν αναλάμβανε καθήκοντα, έκρινε ότι τα χρήματα που καρπώνεται η Ομόνοια από την Primetel, αλλά και τα ποσά που δίνει η ομάδα για τη χρησιμοποίηση του ΓΣΠ δεν… ταιριάζουν στο brand name της, που σύμφωνα με πολλούς αξίζει μεγαλύτερης αξιοποίησης.

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» προσπαθεί να διασφαλίσει όσο γίνεται καλύτερα τα συμφέροντα του συλλόγου, ευελπιστώντας τόσο σε αύξηση των εσόδων όσο και σε μείωση των εξόδων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν καταφέρει τελικά η Ομόνοια να αλλάξει τηλεοπτική και γηπεδική στέγη, υπολογίζεται ότι θα εξοικονομήσει περίπου 1.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Ένα αξιοσέβαστο ποσό, ικανό να βοηθήσει στις άμεσες ανάγκες που αφορούν στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πάντα γύρω από τα τηλεοπτικά και το γηπεδικό ενδέχεται να ξεκαθαρίσουν με την επόμενη κάθοδο του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο, που είναι προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ