aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εξαφανισμένοι και ντροπιασμένοι…

Ομόνοια: Εξαφανισμένοι και ντροπιασμένοι…

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Η χθεσινή ήττα από την Πάφο F.C. ήταν ένα γερό χαστούκι για την Ομόνοια. Τι κι αν προηγήθηκε; Τι κι αν γίνονται διεργασίες για ανεύρεση νέου προπονητικού τιμ που –αναμένεται- να φέρει καλύτερες μέρες στο πράσινο οικοδόμημα; Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν και το «τριφύλλι» όφειλε να επιστρέψει στις νίκες και να παρουσιάσει βελτιωμένη αγωνιστική εικόνα. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε, και πλέον η φουρτούνα μοιάζει πιο επικίνδυνη από ποτέ.

Είναι αντιληπτό πως οι παίχτες της Ομόνοιας φέρουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το τραγικό χθεσινό απόγευμα. Όταν μαρκάρεις με τα μάτια, τότε κανένας προπονητής και καμία τακτική δεν φταίνε. Είναι θέμα ικανοτήτων; Είναι θέμα λάθος προγραμματισμού; Είναι θέμα ψυχολογίας; Αυτά και άλλα πολλά παραμένουν… γρίφοι για τους φίλους και τη διοίκηση των πρασίνων.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Ο Παπασταύρου αντέχει τους κραδασμούς ή αναλαμβάνει την ευθύνη;

Απόδειξη της κάκιστης ψυχολογίας αλλά και της –πιθανής- ντροπής που νιώθουν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», είναι το γεγονός πως έχουν «εξαφανιστεί» από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Παίχτες οι οποίοι εμφανίζονται συχνά σε Facebook και Instagram, με αναρτήσεις μετά από νίκες αλλά και ήττες, δεν έχουν… αντιδράσει μέχρι στιγμής. Πολλοί από εσάς θα σκέφτονται «να εμφανιστούν και να πουν τι;». Εύλογη η απορία σας. Εμείς απλά… παρατηρήσαμε το εν λόγω γεγονός και το καταγράψαμε.

Στα πιο… πρακτικά θέματα, αναμένονται οι εξελίξεις αμέσως μετά την κάθοδο του Σταύρου Παπασταύρου στο νησί μας. Ο Κύπριος επιχειρηματίας προφανώς και παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την Ομόνοια, αφού είναι ενεργός στις αποφάσεις. Ωστόσο, αποτελεί τεράστια απορία αν θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τον Άνχελ Γκόμεθ, για τον οποίο ο κόσμος έδειξε ξεκάθαρα την αμφισβήτηση του προς το πρόσωπο του Ισπανού, αφού αποδοκιμάστηκε έντονα μετά το τέλος του αγώνα. Από τις επίσημες τοποθετήσεις από το γραφείο Τύπου των πρασίνων, εκφράζεται η αποφασιστικότητα πως θα γίνουν βήματα ώστε η κατάσταση να αλλάξει κατακόρυφα. Σίγουρα, η ερχόμενη εβδομάδα επιφυλάσσει εξελίξεις αλλά και «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ