aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Ευρωπαϊκή αποστολή με το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ

Oμόνοια: Ευρωπαϊκή αποστολή με το μυαλό στον ΑΠΟΕΛ

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Βαθμολογικό κίνητρο για την Ομόνοια, στον αγώνα της Πέμπτης με την Καραμπάχ στο «Τοφίκ Μπαχράμοφ», δεν υπάρχει. Σίγουρα, δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός των προηγούμενων ταξιδιών, αφού πλέον έχει χαθεί η προοπτική περαιτέρω διάκρισης.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Δεν χρειαζόμαστε, έχουμε ήδη αρκετά…»

Επίσης, δεν ακλούθησε την ομάδα πλήθος οπαδών, για να δημιουργηθεί η κατάλληλη ατμόσφαιρα σε αεροδρόμιο, αεροπλάνο, στην πόλη και στο γήπεδο. Είναι όμως άλλη μία αποστολή σε επίπεδο φάσης ομίλων, απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου και οι πράσινοι θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί και ανταγωνιστικοί.

Από το μυαλό όλων στις τάξεις του τριφυλλιού, εννοείται, δεν μπορεί να βγει το «αιώνιο» ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ. Το βάρος έχει πέσει στο πρωτάθλημα άλλωστε προ πολλού, ώστε να καλυφτεί το χαμένο έδαφος και να διεκδικηθεί ο τίτλος μέχρι τέλους. Επομένως, ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του έχουν να διαχειριστούν το ρόστερ για δύο δυνατά παιχνίδια, αύριο και τη Δευτέρα, ενώ προηγήθηκε και το δύσκολο ματς με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Με ψιλόβροχο η προπόνηση και καλωσόρισμα στα ελληνικά (pics & vid)

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ