aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έβγαζε φωτιές το «καρέ»

Ομόνοια: Έβγαζε φωτιές το «καρέ»

Έστω και απέναντι στην υποβιβασμένη από καιρό ΠΑΕΕΚ, η Ομόνοια έστειλε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει του τελικού κυπέλλου με τον Εθνικό επικρατώντας 5-2. Το πλέον αισιόδοξο της αποψινής (14/5) βραδιάς στο Μακάρειο ήταν η συνεργασία του «καρέ» που είχε την κύρια ευθύνη της μεσοεπιθετικής λειτουργίας.

Ο Λοΐζου έβγαζε φωτιές από δεξιά και πέραν του πρώτου χατ τρικ της καριέρας του, ήταν πολύ δραστήριος και ο υπ’ αριθμόν έναν κίνδυνος για τους γηπεδούχους.

Αρκετά δραστήρια ήταν και η αριστερή πτέρυγα, όμως, με πρωταγωνιστή τον Λοβέρα. Ο Αργεντινός πιστώθηκε δύο ασίστ σήμερα, ενώ ήταν επίσης πολύ «ζωηρός».

Ο Παπουλής πιστώθηκε δύο υπέροχες κάθετες πάσες, από τις οποίες άρχισαν τα πρώτα δύο γκολ του «τριφυλλιού», ενώ έγραψε το όνομά του στους σκόρερ του παιχνδιού.

Τέλος, ο Τσέποβιτς φώναξε «παρών» την πιο κατάλληλη στιγμή. Δυόμιση εβδομάδες πριν από τον τελικό και με τον Μάταβζ «αμφίβολος», ο Σέρβος σέντερ φορ συνεργάστηκε άψογα με τους κύριους υποστηριχτές του στην κορυφή, άνοιξε το σκορ και έδωσε δύο ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ