aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έβγαλε «φωνή» ο Σέρβος!

Ομόνοια: Έβγαλε «φωνή» ο Σέρβος!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Έκανε αυτά που ζήτησε ο προπονητής του, έτρεξε, πίεσε, συνεργάστηκε με τους συμπαίκτες του και πρωτίστως, βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη αμυντική γραμμή. Παραβίασε την εστία του ανίκητου μέχρι εκείνο το σημείο Φιλίπ Γκατσέφσκι (80’) και πνίγηκε στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Ο Μάρκο Τσέποβιτς μπήκε με… φόρα στον νέο σταθμό της καριέρας του, άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα κατά την πρώτη μάλιστα παρουσία του στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας γενικώς καλές εντυπώσεις. Το πρώτο γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας στον αγώνα με το Παραλίμνι που διεξήχθη στο «Τάσος Μάρκου» είναι αυτονόητο ότι ενισχύει την αυτοπεποίθηση του Σέρβου στράικερ, κάτι πάρα πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας. Εξάλλου, το γκολ είναι η τροφή του επιθετικού.

Στην Ομόνοια θέλουν να πιστεύουν πως ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του 29χρονου και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί πολύ πιο βελτιωμένος, δίνοντας κυρίως τις προσδοκώμενες λύσεις στο σκοράρισμα. Ο ίδιος, παραμένει προσγειωμένος, κάτι που δεικνύουν οι δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, γνωρίζοντας ότι έχει δρόμο να διανύσει ώστε να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αυτό θα έλθει μέσω των προπονήσεων και κυρίως των συμμετοχών στα παιχνίδια. Επίσης, με την πάροδο του χρόνου θα μάθει καλύτερα το παιχνίδι των συμπαικτών του και θα εγκλιματιστεί πλήρως στη φιλοσοφία του Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός κόουτς γνώριζε τις δυνατότητές του, τον έφερε στο «Ηλίας Πούλλος» για να δίνει λύσεις σε κάτι τέτοιες στιγμές και σε κάτι τέτοιους αγώνες. Μάλιστα, σχολιάζοντας την απόδοση του παλιού του γνώριμου από την ουγγρική Βίντεοτον, δήλωσε ότι «δουλεύει σκληρά κι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος».

Η Ομόνοια, γενικώς, έβγαλε υγεία στο πρόσφατο παιχνίδι, οι παίκτες είχαν διάθεση για συνεργασίες, μέτρησαν αρκετές μεταβιβάσεις με στρωτό ποδόσφαιρο και θέληση να πιέσουν μέχρι το τελευταίο λεπτό τον αντίπαλο. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα και προσδοκούν ότι σύντομα τα βρεθούν σε θέση οδηγού. Η προσοχή έχει στραφεί στο ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Ο Μπεργκ, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ