aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εβδομάδα… επιθετικού

Ομόνοια: Εβδομάδα… επιθετικού

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πολλές ομάδες, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, αναζητούν μετεγγραφές της τελευταίας στιγμής με ποιοτικούς παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και είναι αναγκασμένοι να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους προκειμένου να μην μείνουν στο ράφι… Έναν τέτοιο επιθετικό ψάχνει και η Ομόνοια, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι η Ομάδα Προγραμματισμού έχει καταλήξει σε τρεις υποψήφιους και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες μαζί τους για να «κλειδώσει» έναν απ’ αυτούς.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ένας μοναδικός και ιδιαίτερος δεσμός! (pics)

Χρόνος υπάρχει ακόμη, γι’ αυτό και ο Νεόφυτος Λάρκου κι οι συνεργάτες του δεν δείχνουν να ανησυχούν, καθώς θεωρούν ότι μέχρι τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου θα καταφέρουν να καταλήξουν στον εκλεκτό για τη γραμμή κρούσης. Γίνονται προσπάθειες να κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, έτσι ώστε ο Χένινγκ Μπέργκ να έχει στη διάθεσή του το συντομότερο δυνατό τον νέο επιθετικό της ομάδας, για να δουλέψει μαζί του τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: 4100 Ομονοιάτες έκλεισαν θέση στο ΓΣΠ

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, στο «τριφύλλι» κινούνται για την απόκτηση ενός ψηλού φορ, ο οποίος πέρα από την ευχέρεια στο σκοράρισμα να είναι σε θέση να παίξει και με πλάτη στο αντίπαλο τέρμα. Ο πήχης λοιπόν τέθηκε ψηλά, γι’ αυτό και στην Ομόνοια είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά για να αποκτήσουν έναν επιθετικό κλάσης. Εφόσον ολοκληρωθεί του στράικερ, θα μένει μια θέση κενή για τον Κατάλογο Α’, για την οποία υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ένας μεσοαμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ