aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έβαλε ψηλά τον πήχη ο παρτενέρ του Ντάρμπισαϊαρ

Ομόνοια: Έβαλε ψηλά τον πήχη ο παρτενέρ του Ντάρμπισαϊαρ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Στην Ομόνοια ουδέποτε είπαν «πάμε για πρωτάθλημα». Απλά αυτό που λέχθηκε δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Άνχελ Γκόμεθ είναι η πρόκληση που του δίνει η Ομόνοια «έχοντας ως στόχο την κατάκτηση πρωταθλήματος», ενώ ο προπονητής της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα είχε δηλώσει κατά την παρουσίαση του ότι «το πρωτάθλημα δεν κερδίζεται τον Σεπτέμβριο, αλλά τον Μάιο».

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Απόφαση (σχεδόν) ελήφθη για την τελευταία μετεγγραφή

Ξεκάθαρος στόχος των πρασίνων στη φετινή σεζόν είναι μια καλή πορεία και η έξοδος στην Ευρώπη. Οι παίκτες από την πλευρά τους είναι λογικό να θέλουν τίτλους. Ήρθαν σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί από τη μέρα της ίδρυσης της. Τον πήχη ψηλά έβαλε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Νταβίντ Ραμίρες.

Διαβάστε επίσης: Ενρίκες: «Ήρθε η ώρα της Ομόνοιας, στόχος μου η Εθνική Μεξικού»

Ο Κοσταρικανός επιθετικός, ο οποίος ήρθε για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ματ Ντάρμπισαϊρ στη γραμμή κρούσης, τόνισε ότι «το επίπεδο της ομάδας είναι πολύ καλό, αφού προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα παλέψει για την πρώτη θέση».

Διαβάστε επίσης: Tον ήθελαν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, κοντά σε Ένωση

Αναφερόμενος στις πρώτες του ημέρες στην ομάδα, είπε: «Νιώθω άνετα καθώς η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ καλά και υπάρχουν αρκετοί που μιλούν Ισπανικά κάτι που με βοήθησε να προσαρμοστώ γρήγορα. Το προπονητικό επιτελείο και ο τεχνικός διευθυντής μου φέρονται πολύ καλά. Οι πρώτες ώρες στον σύλλογο ήταν πολύ καλές και αυτό είναι κάτι που θα εκμεταλλευτώ για να έχω μία καλή αρχή».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: O Mότα και η αντίστροφη μέτρηση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ