aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έβαλε μπρος τις μηχανές, στα... όπλα Φαμπιάνο και Τζιωνής

Ομόνοια: Έβαλε μπρος τις μηχανές, στα… όπλα Φαμπιάνο και Τζιωνής

Τριάντα πέντε ημέρες ξεκούρασης ήταν αρκετές. Μετά την τελευταία αγωνιστική της λήξασας περιόδου (10 Μαΐου), όταν τους απονεμήθηκε το τρόπαιο (Ομόνοια – Απόλλων 1-1) οι πρωταθλητές σηκώνουν μανίκια και πιάνουν δουλειά για τη νέα σεζόν. Για ολόκληρο το οικοδόμημα του «τριφυλλιού» οι διακοπές ήταν ξεχωριστές και χαρούμενες λόγω της ανταμοιβής της προσπάθειας που προηγήθηκε. Και βέβαια, όλοι προσδοκούν ότι και η περίοδος 2021-22 θα φέρει νέες επιτυχίες και διακρίσεις.

Νέο πρόσωπο στη σημερινή πρώτη ήταν ο ο Έκτορ Γιούστε. Ο πρώην άσος του Απόλλωνα, ήταν το πρώτο μετεγγραφικό απόκτημα των πρασίνων και τίθεται πλέον υπό τις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ. Το δεύτερο απόκτημα, ο Πάρης Ψάλτης, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι διεθνείς θα ξεκουραστούν λίγο περισσότερο, αφού είχαν ή έχουν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας τους.

Από τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση, θα απουσιάζουν πέραν του Ψάλτη, οι Κούσουλος, Λοΐζου, Παπουλής και Παναγή, καθώς επίσης οι Σλοβάκοι διεθνείς Τόμας Χούμποτσαν, Μίκαελ Ντούρις και ο Μαγυάρος Ανταμ Λανγκ, οι οποίοι αγωνίζονται Euro 2020.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ομόνοια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων και προανήγγειλε περισσότερο υλικό για τις επόμενες μέρες. Η επιλογή του Φαμπιάνο Ριμπέιρο ίσως να μην έγινε τυχαία, αφού τις τελευταίες ώρες εντείνεται η φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό Πειραιώς να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ