aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτσι λύθηκαν οι απορίες για Ουζόχο και Ακιντόλα!

Ομόνοια: Έτσι λύθηκαν οι απορίες για Ουζόχο και Ακιντόλα!

Δεκάδες οι απορίες οι προέκυψαν από το γεγονός πως οι Φρανσίς Ουζόχο και Νταβίντ Ακιντόλα ήταν παρόντες στα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες της Ομόνοιας το περασμένο Σαββατοκύριακο (27/6 και 28/6) και έπραξαν και οι δύο Νιγηριανοί το ίδιο.

Το γεγονός αυτό δεν οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ομόνοια. Πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις ώστε το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας να έχει εικόνα για τα αποτελέσματα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται. Είτε συνεχίσουν και οι δύο στα πράσινα, είτε ο ένας, ή ακόμη και κανένας, δεν έχει να κάνει με το ότι πέρασαν από εργομετρικά.  Άλλωστε βρίσκονται στην Κύπρο και είχαν κάθε δικαίωμα να το πράξουν αυτό, αφού το συμβόλαιο του δανεισμού τους από Ντεπορτίβο λα Κορούνια και Μίντιλαντ αντίστοιχα ήταν σε ισχύ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αμφότεροι δεν έδωσαν το παρών τους στο «Ηλίας Πούλλος» την 1η Ιουλίου, ασχέτως εάν εξασφαλίσουν άδεια ή όχι να προπονούνται στο αθλητικό κέντρο των πρασίνων σε κάποια φάση. Είναι ξεκάθαρο ότι οι πράσινοι θέλουν να τους κρατήσουν και στη νέα σεζόν, αλλά επί του παρόντος το συμπέρασμα είναι πως θα αργήσει να προκύψει οποιαδήποτε εξέλιξη και η ομάδα προγραμματισμού θα κάνει ακόμη λίγη υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ