aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτοιμος για ρεκόρ πενταετίας κόντρα στην Ανόρθωση!

Ομόνοια: Έτοιμος για ρεκόρ πενταετίας κόντρα στην Ανόρθωση!

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δώδεκα γκολ παθητικό σε εννέα αγωνιστικές δεν τα λες και λίγα. Η Ομόνοια τα προηγούμενα χρόνια είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά στη θέση του τερματοφύλακα. Οι αλλαγές ήταν συχνές και το πρόβλημα δεν είχε λυθεί. Φέτος έγινε μια νέα προσπάθεια αλλαγής σε όλα τα επίπεδα και στη θέση του βασικού τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Τόμας Μεχίας. Ο 29χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, ακόμη δεν είναι σταθερός στην απόδοσή του. Η αλήθεια είναι πως σε μερικά γκολ που δέχθηκε η ομάδα του θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Ίσως η αστάθειά του να οφείλεται περισσότερο στην απουσία πολλών παιχνιδιών στα πόδια του τα τελευταία χρόνια.

Προερχόμενος από τη Μίντλεσμπρο (Τσάμπιονσιπ) την προηγούμενη σεζόν (2017-18) δεν είχε πάρει ούτε ένα λεπτό. Την περίοδο 2016-17 είχε δοθεί (από τη Μίντλεσμπρο) δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο στην οποία αγωνίστηκε σε μόλις δύο αγώνες. Η Μίντλεσμπρο τον είχε αποκτήσει μετά από μια πολύ καλή σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο 2012-13, στην οποία αγωνίστηκε σε 26 αγώνες έχοντας ως συμπαίκτες τους νεαρούς τότε Κασεμίρο και Λούκας Βάσκεθ που παρέμειναν στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Φαμπίνιο που φέτος εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» για να διαπιστωθεί το πρόβλημα

Εκείνη η χρονιά του έφερε μετεγγραφή στην αγγλική ομάδα το Καλοκαίρι του 2013. Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Ένα 90λεπτο την περίοδο 2013-14, επτά αγώνες την επόμενη (585 λεπτά) και καθόλου τη σεζόν (2015-16) που η Μίντλσεμπρο ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… εξ ανάγκης κίνηση «ματ» του Αναστασίου

Συνολικά από το 2013 αγωνίστηκε σε Μίντλεσμπρο και Ράγιο Βαγεκάνο για μόλις 855 λεπτά. Αυτό δείχνει πως ίσως να χρειάζεται χρόνο μέχρι να μπορέσει να βρει καλύτερο ρυθμό λόγω της ισχνής συμμετοχής του τα προηγούμενα χρόνια. Αν ο Γιάννης Αναστασίου τον επιλέξει βασικό στο ντέρμπι με την Ανόρθωση την επόμενη αγωνιστική, θα φτάσει τα 900 λεπτά και θα ξεπεράσει τον χρόνο που είχε την προηγούμενη πενταετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ