aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτοιμη σε κάθε απόφαση

Ομόνοια: Έτοιμη σε κάθε απόφαση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η θέση της Ομόνοιας, όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρό της σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη των προέδρων των ομάδων της εξάδας, αλλά και σε ανακοίνωσή της, είναι ότι, λέει ναι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος εφόσον διασφαλιστεί η υγεία όλων των εμπλεκομένων στο ποδόσφαιρο. «Εάν συλλογικά αποφασίσουμε ότι οι συνθήκες επιτρέπουν την επανέναρξη των φετινών διοργανώσεων, τότε θα επιστρέψουμε στην ενεργό δράση, αλλά θέτοντας τους σωστούς όρους», υπογράμμισε η Ομόνοια.

Πλέον, μετά την προχθεσινή εξέλιξη και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρωτόκολλο υγείας στις αρμόδιες Αρχές του κράτους προς έγκριση, στην Ομόνοια είναι σε αναμονή. Πρόκειται για όρο που έθεσε ο Παπασταύρου (συν την κάθοδο ξένων διαιτητών) και ήταν κάθετος, ώστε να εγγυάται την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εφόσον δοθεί πράσινο φως για επανέναρξή του. Το πρωτόκολλο που θα πάει στην Κυβέρνηση θα πρέπει να το διασφαλίζει αυτό.

Εφόσον η απόφαση που θα ληφθεί την προσεχή Παρασκευή 15 Μαΐου θα είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος, θα επιδιώξει μέσα στο γήπεδο να διατηρηθεί στην κορυφή, να φθάσει στην κατάκτηση του τίτλου και να δηλώσει παρούσα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, θα αναμένει να ικανοποιηθεί και ο όρος της (που τον έχουν θέσει κι άλλες ομάδες) όπως τους αγώνες διευθύνουν ξένοι διαιτητές.

Οι πράσινοι κατέληξαν και σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές τους όσον αφορά στα συμβόλαιά τους. Άλλη μια θετική εξέλιξη, αφού έγινε σε πολύ καλό κλίμα και έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο. Πλέον, η ομάδα επικεντρώνεται στις προπονήσεις, αναμένοντας την απόφαση για επανέναρξη ή όχι του πρωταθλήματος. Παράλληλα, η Ομάδα Προγραμματισμού συνεχίζει την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών για να είναι έτοιμη ενόψει της επόμενης μετεγγραφικής περιόδου, όποτε κι αν ανοίξει αυτή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ