aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτοιμη να δαπανήσει χρήμα για τις (λίγες) μετεγγραφές

Ομόνοια: Έτοιμη να δαπανήσει χρήμα για τις (λίγες) μετεγγραφές

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια έχει, πλέον, τον κορμό που επιζητούσε αφού πέτυχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό στις μετεγγραφές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι αλλά και στα μέσα της σεζόν. Ήταν ένας από τους στόχους που τέθηκε στο ξεκίνημα της προηγούμενης περιόδου και επιτεύχθηκε απολύτως. Πλέον, θα θελήσει να εμπλουτίσει αυτό τον κορμό με λίγες και ποιοτικές μετεγγραφές, που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο και θα είναι σε θέση η ομάδα να σταθεροποιηθεί σε πρωταγωνιστική πορεία. Προηγουμένως, όμως, πριν την έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων, θα επιδιώξει η ευρωπαϊκή πορεία της να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Γι’ αυτό και η Ομάδα Προγραμματισμού θα κυνηγήσει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, βάσει και των οικονομικών δεδομένων, προσδοκώντας ότι θα πετύχει και πάλι εάν είναι δυνατό στον απόλυτο βαθμό. Εφόσον διατηρηθεί στο ρόστερ ο Ακιντόλα, δύο κινήσεις θα γίνουν, επιθετικού και εξτρέμ. Για να γίνει περαιτέρω κίνηση θα πρέπει να προκύψει και αποχώρηση. Και από τη στιγμή που ο πρόεδρος μίλησε για υπερβάσεις, εάν οι οικονομικές απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών που εντοπίσει η Ομάδα Προγραμματισμού είναι εκτός του οικονομικού πλαισίου που έχει τεθεί, αλλά σε επιτρεπτά όρια, τότε δεν θα διστάσει να πάρει αυτό που θέλει. Έχει το πράσινο φως από τον Παπασταύρου, που θέλει να δει την Ομόνοια να διακρίνεται ακόμη περισσότερο στη νέα περίοδο. Μεγάλο στοίχημα αποτελεί η πορεία της Ομόνοιας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ιδιαίτερα για τον επιθετικό, οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συμβόλαιο εφάμιλλο του Μποτεάκ. Δηλαδή ποσό που φθάνει τις 250.000 ευρώ, εφόσον κρίνουν ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να βοηθήσει την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της. Στο «τριφύλλι» αναζητούν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και να έχει το εύκολο γκολ. Γιατί όσο σημαντική είναι η παρουσία ενός σπουδαίου τερματοφύλακα, ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς που κρίνονται προκρίσεις, εξίσου σημαντική είναι και του επιθετικού που θα βοηθήσει με τα γκολ σε επιτυχίες. Δεν βιάζονται στην Ομόνοια αφού θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ