aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έτοιμη η εναλλακτική (μετεγγραφική) λύση

Ομόνοια: Έτοιμη η εναλλακτική (μετεγγραφική) λύση

Η Ομόνοια περίμενε τον Βαλεντίν Ρομπέρζ μέχρι το… 90’, ωστόσο η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε. Ο Απόλλωνας με σχετική ανακοίνωση έβαλε τέλος στα όποια περιθώρια υπήρχαν μέχρι την Παρασκευή (6/9) που θα μπορούσε να παραχωρηθεί ως δανεικός, καθώς ενημέρωσε πως ο Γάλλος αμυντικός θα συνεχίσει στην ομάδα της Λεμεσού και θα τηρήσει το συμβόλαιο που διατηρεί με τους κυανόλευκους.

Η Ομάδα Προγραμματισμού των πρασίνων έκανε τα… κουμάντα της ώστε να είναι έτοιμη σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον 32χρονο αμυντικό του Απόλλωνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν, η Ομόνοια έχει συμφωνήσει σε όλα με συγκεκριμένο αμυντικό ο οποίος μάλιστα αναμένεται στο νησί μας μέχρι αύριο (5/9) για να ολοκληρώσει το deal με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του εν λόγω παίκτη δεν έχουν διαρρεύσει, καθώς ο Νεόφυτος Λάρκου κρατά καλά κλειστά τα χαρτιά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα επόμενα 24ωρα θα οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή καθώς οι κυπριακές ομάδες έχουν το δικαίωμα για απόκτηση άνεργου ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή (6/9).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ