aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ετοιμάζει «χτυπήματα»

Ομόνοια: Ετοιμάζει «χτυπήματα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση μετεγγραφών για τη νέα περίοδο. Πληροφορίες μας φέρουν τον αθλητικό διευθυντή της Ομόνοιας να έχει προχωρήσει με 3-4 περιπτώσεις και είναι θέμα χρόνου να αποσπάσει την υπογραφή των εκλεκτών. Οι πράσινοι έθεσαν ψηλά τον πήχη για κάποιες θέσεις, που επιβάλλεται να καλυφθούν από ποδοσφαιριστές με ποιότητα, προσωπικότητα και εμπειρία.

Είναι μια σημαντική εάν όχι κρίσιμη σεζόν η επόμενη και επιβάλλεται να είναι επιτυχημένη. Τουλάχιστον έξοδος στην Ευρώπη, είναι ο στόχος της Ομόνοιας και αυτό επιβάλλει προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Η πορτογαλική, η ελληνική αγορά και όχι μόνο βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες και σύντομα έπονται ουσιαστικές εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι δύο επιλογές δεν δικαίωσαν τον Παπασταύρου  

Ο κόσμος της ομάδας αναμένει με αγωνία τις πρώτες κινήσεις, αλλά αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι να δημιουργηθεί επιτέλους το σύνολο που θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων στον Σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ