aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟμόνοια – Εθνικός: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Ομόνοια – Εθνικός: Ο MVP, η κρίσιμη φάση και τα διαιτητικά λάθη

Ο Χριστόφορος Χριστοφή πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, με το οποίο ο Εθνικός πήρε προβάδισμα (1-0) επί της Ομόνοιας. Ήταν το τέλειο σουτ στο σωστό σημείο και εκεί που πήγε η μπάλα ήταν δύσκολο να αντιδράσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και συνέβαλε στην σπουδαία επιτυχία της ομάδας του μέσα στο ΓΣΠ (2-1).

Η κρίσιμη

Η Ομόνοια ισοφάρισε τον Εθνικό με πέναλτι του Ντέρμπισαϊρ στο 74’, εξέλιξη που της έδινε ελπίδες για ολική ανατροπή. Εντούτοις, άμεση ήταν η απάντηση του Εθνικού (77’), επίσης με πέναλτι. Η φιλοξενούμενη ομάδα αφού πήρε εκ νέου προβάδισμα, πέτυχε ένα δεύτερο γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Διαβάστε επίσης: «Έγιναν λάθη από τη διαιτησία που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα…»

Η διαιτησία

Παρόλο που ο Κωνσταντίνος Φελλάς ήταν σωστός στις υποδείξεις πέναλτι, έκανε πολλά λάθη. Σημαντικότερο αυτό στο 13’, αφού αντί κόκκινη κάρτα έδειξε κίτρινη στον Κορρέα που ανέτρεψε τον Ντάρμπισαϊαρ που ήταν μόνος απέναντι στον Μπογκατίνοφ και σε θέση για να χριστεί σκόρερ. Λάθη έγιναν και στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ λάθη έκαναν σε υποδείξεις ή μη οι δύο βοηθοί. Στη φάση που κέρδισε πέναλτι η Ομόνοια ο Κορρέα θα μπορούσε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη), καθώς στις επαναληπτικές προβολές φάνηκε ότι υπήρχε πρόθεση να παίξει την μπάλα με το χέρι.

Διαβάστε επίσης: Ο Εθνικός έστειλε την Ομόνοια για… σκωτσέζικο ντους! (vid & pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ