aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έστειλε Αζίζ για δοκιμαστικά στην ομάδα των Τουρέ και Πελέ

Ομόνοια: Έστειλε Αζίζ για δοκιμαστικά στην ομάδα των Τουρέ και Πελέ

Aπό δοκιμαστικά στην Ελσκεστούνα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας περνά ο Στεφάν Αζίζ. Ο ποδοσφαιριστής με άδεια της Ομόνοιας συμμετέχει από την Δευτέρα (23/7) στην ομάδα της Σουηδίας, στην οποία αγωνίζεται ένας πρώην «πράσινος», ο Μπλάτι Τουρέ.

Μάλιστα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας ekuriren.se φιλοξενεί δηλώσεις του Αζίζ, στις οποίες αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον Τουρέ και τον διαβεβαίωσε για το περιβάλλον του συλλόγου: «Μιλήσαμε και μου έχει πει ότι είναι ένας καλός σύλλογος με καλό περιβάλλον και προοπτική. Ήμασταν μαζί στην Ισπανία και είμαι χαρούμενος που θα συνυπάρξουμε εδώ. Έχω λίγη ανησυχία για το κρύο το χειμώνα», ανέφερε ο Αζίζ.

Στην Ελσκεστούνα προπονήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα και ο Πελέ, ο Πορτογάλος μέσος που αγωνίστηκε στην Ανόρθωση από το καλοκαίρι του 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, οπότε σταμάτησε προσωρινά το ποδόσφαιρο εξαιτίας προβλήματος στην καρδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ