Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έσπασε το «φράγμα» των 60 τερμάτων για πέμπτη φορά!

Ομόνοια: Έσπασε το «φράγμα» των 60 τερμάτων για πέμπτη φορά!

Οι πράσινοι έσπασαν το «φράγμα» των 60 τερμάτων για πέμπτη φορά από τη καθιέρωση των πλέι οφ

Έβαλε πέντε γκολ σε τέσσερις διαφορετικούς αγώνες, ενώ τέσσερα τέρματα φιλοδώρησε τρεις διαφορετικές ομάδες. Την ίδια ώρα που οι δύο πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος -Μαέ και Σεμέδο- είναι δικοί της.

Με τέτοιες επιδόσεις, λοιπόν, θα ήταν δύσκολο η Ομόνοια να μην «έτρεχε» μία από τις πιο παραγωγικές χρονιές των τελευταίων χρόνων. Συγκεκριμένα, με 63 γκολ ενεργητικό οι πράσινοι κατέγραψαν την τέταρτη καλύτερη επίθεση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, από το 2007 όταν θεσπίστηκαν τα πλέι οφ μέχρι και σήμερα.

Μόνο σε τρεις περιπτώσεις σημειώθηκαν περισσότερα τέρματα. Τη σεζόν 2015-16 και 2017-18 ο ΑΠΟΕΛ έβαλε 72 γκολ σε 26 αγώνες, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επίδοση των 67 τερμάτων, του δεύτερου στη βαθμολογία Απόλλωνα. Εξάλλου, το «φράγμα» των 60 γκολ έσπασε μόλις πέντε φορές στην ιστορία των πλέι οφ. Αυτό γιατί στην εξίσωση μπαίνουν και τα 62 γκολ που έβαλε ο ΑΠΟΕΛ την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Εκτός συζήτησης είναι οι τέσσερις σεζόν όπου η πρώτη φάση του πρωταθλήματος διεξήχθη σε 22 αγωνιστικές.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ