aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έσπασε την «κατάρα» του Τζόρντι Γκόμεθ

Ομόνοια: Έσπασε την «κατάρα» του Τζόρντι Γκόμεθ

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την πιο ευρεία εντός έδρας νίκη της- εκτός έδρας είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ τη Νέα Σαλαμίνα για την 13η αγωνιστική- στο πρωτάθλημα πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (22/2) η Ομόνοια. Οι πράσινοι επικράτησαν 3-0 της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επανήλθαν στις επιτυχίες μετά από δύο αγώνες.

Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός πως οι «πράσινοι» για πρώτη φορά την τελευταία διετία κερδίζουν αγώνα χωρίς να έχουν στο γήπεδο τον Τζόρντι Γκόμεθ. Το «τριφύλλι» στα τέσσερα παιχνίδια που απουσίασε ο Καταλανός μέσος δεν είχαν γευτεί σε κανένα τη χαρά της επιτυχίας. Πέρυσι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι για την 14η αγωνιστική, ενώ ηττήθηκαν 2-1 από την ΑΕΚ στην 32η αγωνιστική.

Στη φετινή σεζόν ο Γκόμεθ απουσίασε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 0-0 το τελικό αποτέλεσμα και από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (1-1).

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα…

Ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με την Ένωση εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Γκόμεθ θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες μέρες και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ την Καθαρά Δευτέρα (2/3). Πάντως, η «μηχανή» Κούσουλος, όπως ο ίδιος ο Νορβηγός χαρακτήρισε τον Κύπριο διεθνή, δήλωσε ετοιμότητα να σπάσει ή να ενισχύσει το δίδυμο Γκόμες – Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας.

Τα παιχνίδια πρωταθλήματος της Ομόνοιας χωρίς τον Ζόρντι Γκόμεθ

Σεζόν 2019/20

16η αγωνιστική: Ομόνοια – Πάφος 0-0
20η αγωνιστική: ΑΕΛ – Ομόνοια 1-1
21η αγωνιστική: Ομόνοια – ΕΝΠ 3-0

Σεζόν 2018/19

14η αγωνιστική: ΕΝΠ – Ομόνοια 1-1
32η αγωνιστική: ΑΕΚ – Ομόνοια 2-1

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ