aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Έσκασε» η πρώτη μετεγγραφή, «πράσινος» ο Παπουλής (pics)

Ομόνοια: «Έσκασε» η πρώτη μετεγγραφή, «πράσινος» ο Παπουλής (pics)

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» έλαβε τέλος και ο Φώτης Παπουλής αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και την πρώτη μετεγγραφή της ομάδας. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» με την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα μετά από οκτώ χρόνια, πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο δύο χρόνων που συμφώνησε.

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, Φώτη Παπουλλή, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λεμεσού. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνια. Ο Φώτης Παπουλλής απέκτησε την κυπριακή υπηκοότητα και είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας. Καλωσορίζουμε τον Φώτη Παπουλλή στην οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της Ομόνοιας.

Έτσι, λοιπόν, ο έμπειρος επιθετικός που κρίθηκε από την Ομάδα Προγραμματισμού και τον Χένινγκ Μπεργκ ότι μπορεί να «κουμπώσει» με το σύνολο και να δώσει τις λύσεις που θέλει ο προπονητής ενόψει της νέας σεζόν, θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο 35χρονος άσος θα βρεθεί το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος» και θα πραγματοποιήσει, μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, την πρώτη του προπόνηση.

Ο Παπουλής ξέρει τις απαιτήσεις του νέου σταθμού στην καριέρα του, κουβαλά πλούσιες παραστάσεις από τις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ και έχει την ευχέρεια να αγωνισθεί σε διάφορες θέσεις στη γραμμή κρούσης, γεγονός που μπορεί να λύσεις στον Χένινγκ Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ