aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έριξε το… μπαλάκι στον κόσμο ο Δημητρίου

Ομόνοια: Έριξε το… μπαλάκι στον κόσμο ο Δημητρίου

Απόλυτα ευχαριστημένοι είναι στην Ομόνοια μετά το «διπλό» στο Δασάκι με 2-1 επί του Εθνικού Άχνας και την επιστροφή στις επιτυχίες μετά τα τρία παιχνίδια με Πάφο, Ανόρθωση και Ολυμπιακό. Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων», Ανδρέας Δημητρίου στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών, τις πολλές ευκαιρίες και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν μετά την ισοφάριση του Εθνικού. Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (9/11) με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να συγχαρούμε την ομάδα. Πριν το ματς λέγαμε ότι θέλαμε να δούμε χαρακτήρα από τους παίκτες και να βγάζουν προσωπικότητα στο γήπεδο και το είδαμε αν όχι σε όλο το παιχνίδι σε μεγάλα διαστήματα. Μπορεί να τελείωσε 2-1 αλλά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο ούτε και εγώ θυμάμαι πόσες ευκαιρίες και βρεθήκαμε στο 1-1. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους η ομάδα ήταν επηρεασμένοι. Στη συνέχεια φτιάξαμε φάσεις και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι. Ωραίο ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, ευκαιρίες. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στον κόσμο. Τους περιμένουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε περισσότερο κόσμο απ’ ότι είχαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μπορούμε να το καταφέρουμε. Να αρχίσουμε από τώρα να προετοιμαζόμαστε για να είμαστε το Σάββατο στο γήπεδο».

Βελτιώθηκε η ομάδα, όμως υπάρχουν και άλλα περιθώρια βελτίωσης σωστά; «Βεβαίως συμφωνούμε. Αυτά φυσικά θα τα πει ο προπονητής. Εμείς είδαμε το παιχνίδι, θα το αξιολογήσουμε. Είδαμε θετικά πολλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Όμως, με τις συνθήκες που ήρθαμε σε αυτή την έδρα που πάντα δυσκολευόμαστε σημασία είχε να κερδίσουμε για να βρούμε τον ενθουσιασμού που είχαμε και χάσαμε μετά τα τελευταία παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ