aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εργομετρικά και προετοιμασία

Ομόνοια: Εργομετρικά και προετοιμασία

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας επέστρεψαν χθες το πρωί στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ. Το τελευταίο της σεζόν, που ορίστηκε για την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Τότε, θα λάβει τέλος και το φετινό μαρτύριο για όλους στην Ομόνοια. Αυτό που περιμένουν είναι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων άλλης μιας ταλαιπωρημένης σεζόν, που βρίσκει την Ομόνοια στην 6η θέση της βαθμολογίας, με πολλά αρνητικά στατιστικά και 31 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Παράλληλα με τις προπονήσεις, οι πράσινοι αυτό το διήμερο, χθες και σήμερα, περνούν ανά γκρουπ από εργομετρικές εξετάσεις. Είναι κάτι που θα φανεί χρήσιμο στην περίοδο των διακοπών και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας αρχές Ιουλίου. Ενόψει του τελευταίου ματς, απέναντι στην ΑΕΚ στο «Αρένα», ο Αναστασίου δεν υπολογίζει και πάλι τους Παναγή, Τζιωνή, Ζίβετς, Ατζαγκούν και Χριστοφή αλλά και τους Γκόμεθ και Ντέρμπισαϊρ, που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Πρόκειται για άλλο ένα αδιάφορο παιχνίδι, άλλη μια αγγαρεία από τις πολλές των τελευταίων εβδομάδων. Αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής κάποιοι νεαροί, οι οποίοι υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και θα αρχίσουν προετοιμασία με την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ