aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έρχονται σύντομα ανακοινώσεις

Ομόνοια: Έρχονται σύντομα ανακοινώσεις

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Αντίστροφα μετρούν στην Ομόνοια για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Οι «πράσινοι» πιάνουν δουλειά τη Δευτέρα (26/6), με τις εργομετρικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται να «πατήσουν» χορτάρι στις 3 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία.

Στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, επικρατεί αισιοδοξία πως μέχρι τις 3 Ιουλίου, το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό. Γίνεται προσπάθεια για να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη νέα σεζόν.

Πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι πολύ κοντά στους «πράσινους» και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, πιθανόν πολύ σύντομα να προκύψουν και ανακοινώσεις. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Καντέ (αριστερό μπακ), ο Τζαΐλσον (δεξί μπακ), ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά τις 30 Ιουνίου, ημέρα που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την παλιά του ομάδα και ο Κάι (κεντρικός αμυντικός), που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ