aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έρχονται… ένα με τον αριστερό μπακ

Ομόνοια: Έρχονται… ένα με τον αριστερό μπακ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αποστολή της Ομόνοιας επιστρέφει απόψε στην Κύπρο, αφού ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της με πρωινή προπόνηση στο «Hotel Mistral Sports». Οι πιθανότητες με την επιστροφή της αποστολής να έλθει στην Κύπρο και ο εκλεκτός για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι πολλές. Η Ομάδα Προγραμματισμού έχει καταλήξει σε 1-2 βασικούς υποψήφιους, με τους οποίους έχει ανοιχτή γραμμή και μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψει κατάληξη.

Είναι θέμα χρόνου, λοιπόν, να ολοκληρωθεί άλλη μια μετεγγραφή για την Ομόνοια, η 13η, και θα μένει άλλη μια για να συμπληρωθεί ο κατάλογος ξένων / κοινοτικών. Θα καλυφθεί με επιθετικό. Ωστόσο, οι πράσινοι δεν θα μείνουν εκεί, αφού είναι ορατό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε προσθήκη ανασταλτικού μέσου. Το ερώτημα είναι: Θα αφορά έμπειρο ποδοσφαιριστή για τον Κατάλογο Α’ ή κάτω των 22 ετών για τον Κατάλογο Β.

Εάν θα προκύψει αποχώρηση από το ρόστερ, τότε η Ομόνοια θα πάει για έμπειρο μέσο. Ίσως κρίνει την επιλογή αυτή ο Ρούμπεν Άλβες, αφού με την υπογραφή του συμβολαίου του έγινε γνωστό πως θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία και αναλόγως θα ληφθεί απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα. Με πιθανή προσθαφαίρεση ή με προσθήκη ποδοσφαιριστή U22, εκτός απροόπτου θα συμπληρωθεί και το ρόστερ για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ