aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έρχεται ο Ασάντε, το παλεύει για Ακιντόλα

Ομόνοια: Έρχεται ο Ασάντε, το παλεύει για Ακιντόλα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Ερνέστ Ασάντε αποτελεί τον εκλεκτό της Ομάδας Προγραμματισμού στην Ομόνοια για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ αλλά είναι ικανός να καλύψει και άλλες δύο θέσεις, δηλαδή ως αριστερός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Οι πράσινοι καταβάλλουν προσπάθεια όπως βρεθεί το συντομότερο στην Κύπρο, για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, να υπογράψει συμβόλαιο και να τεθεί στη διάθεση του Μπεργκ. Φαντάζει δύσκολο να είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Λέγκια την προσεχή Τετάρτη. Η περίπτωση Ασάντε δεν σχετίζεται με αυτή του Ακιντόλα αφού στην Ομόνοια συνεχίζουν να το παλεύουν ώστε να κάνουν «δικό τους» τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο Μπεργκ, ο γάμος και τα πουρνάρια

Ο Ακιντόλα, πάντως, δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα της Μίντιλαντ για τον αγώνα της Τετάρτης με την Λουντογκόρετς. Αν αυτή η εξέλιξη εξανεμίζει τις πιθανότητες απόκτησής του από την Ομόνοια θα το δείξει ο χρόνος.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν διευκολύνσεις, εμείς όχι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ