aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έρχεται για συζητήσεις ο Ντεμόλ!

Ομόνοια: Έρχεται για συζητήσεις ο Ντεμόλ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ξαφνικά Στέφαν Ντεμόλ στην Ομόνοια! Από το… πουθενά και ενώ οι πράσινοι ουδέποτε άνοιξαν συζήτηση για τον αντικαταστάτη του Τζον Κάρβερ, ένα βελγικό δημοσίευμα στέλνει τον 51χρονο τεχνικό στην Κύπρο για να έχει συζητήσεις με το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας voetbalprimeur.be αναφέρει πως ο Βέλγος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν 2008-2009 πέρασε από τον πάγκο του Εθνικού Άχνας και το 2010 από αυτόν του Άρη, παίρνει σήμερα το αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας και να μιλήσει με τους παράγοντες της Ομόνοιας.

Ο Ντεμόλ είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα χρόνο, όταν και έλυσε τη συνεργασία του με την Hajer από τη Σαουδική Αραβία, αφού ο πρόεδρος ήθελε να του ανανεώσει αμέσως το συμβόλαιο του, αυτός αρνήθηκε και αποχώρησε. Μέχρι στιγμής στην καριέρα του πέρασε από τον πάγκο 14 ομάδων ως πρώτος προπονητής και 2 ως βοηθός (Εθνική Βελγίου και Σταντάρ Λιέγης).

Πάντως, πέραν από τον Εθνικό Άχνας (6η θέση) και τον Άρη (έφυγε την 26η αγωνιστική με την ομάδα στη 12η θέση), ο Ντεμόλ εργάστηκε και στην Ελλάδα, καθώς κάθησε στους πάγκους του Αιγάλεω (2004-2005), αλλά και τους ΠΑΣ Γιάννενα (2010-2011). Και αφού, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα δεν υπήρχε περίπτωση να βρει ομάδα στην πατρίδα του, παίρνει το αεροπλάνο για Κύπρο.

Μένει, φυσικά, να δούμε αν ευσταθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς από την Ομόνοια έβγαινε πως δεν θα βιαστούν για την επιλογή του νέου προπονητή και η ομάδα θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό, Άκη Ιωακείμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ