aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Έρχεται για να «καθαρίσει» ο Παπασταύρου

Ομόνοια: Έρχεται για να «καθαρίσει» ο Παπασταύρου

Τέλος της ερχόμενης βδομάδας, Μεγάλη Παρασκευή, θα βρίσκεται στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου. Συνδυάζοντας τις γιορτές του Πάσχα με φλέγοντα θέματα που αφορούν στην Ομόνοια. Τηλεοπτική στέγη και γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα τη νέα περίοδο, είναι αυτά που απασχολούν τη δεδομένη στιγμή. «Καίνε» για την ακρίβεια και ο πρόεδρος θα θελήσει να δώσει λύση, να… καθαρίσει μια και καλή.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το ξεχωριστό κεφάλαιο «Βύντρα» και τα ερωτηματικά

Όσον αφορά στο κεφάλαιο «τηλεοπτικά», θα επιδιώξει να συναντηθεί με εκπροσώπους της Primetel για να συζητήσει το μέλλον της συνεργασίας τους. Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι πιθανά. Τα σενάρια είναι τα ακόλουθα: 1. Να γίνει διακανονισμός εξωδικαστικά, εφόσον υπάρξει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά, με την Ομόνοια να πληρώνει ένα ποσό για τερματισμό του συμβολαίου. 2. Να προκύψει αλλαγή στους όρους του συμβολαίου και η Primetel να αυξήσει το ποσό που θα επωφεληθεί η Ομόνοια από τη συμφωνία. 3. Να συνεχιστεί η παρούσα συμφωνία, με τον Σύλλογο να αναμένει ότι το θέμα θα εκδικαστεί το συντομότερο.

Συνάντηση αναμένεται να διευθετηθεί και με την πλευρά του ΚΟΑ, για να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα με το Μακάρειο. Αν δεν θα προχωρήσει, τότε οι πράσινοι θα κάνουν τα επόμενα βήματα για το κεφάλαιο «έδρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ