aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Εράκοβιτς και με βούλα ο πρώτος!

Ομόνοια: Εράκοβιτς και με βούλα ο πρώτος!

Ο Νόβιτσα Εράκοβιτς στην Ομόνοια και με τη βούλα! Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση του Γιέσπερ Γιάνσον για τη μετεγγραφή του Μαυροβούνιο, το «τριφύλλι» ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την επόμενη τριετία.

Ο Μαυροβούνιος μέσος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη Σουτζέσκα το 2022, ενώ την προηγούμενη σεζόν πανηγύρισε το κύπελλο. Στα τέλη της περασμένης χρονιάς ανακηρύχθηκε ο καλύτερος παίκτης της Meridianbet First Μαυροβουνίου, για το 2022. Έπαιξε τέσσερις αγώνες για την εθνική ομάδα και έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα με την Αρμενία, τον περασμένο Μάρτιο.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι ο 23χρονος διεθνής Μαυροβούνιος μέσος, Novica Erakovic.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι τριών χρόνων.

Ο Novica Erakovic αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην Sutjeska Niksic, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής (2021-22) και κυπελλούχος (2022-23) και επιλέχθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου. Είναι, επίσης, διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Καλωσορίζουμε τον Novica Erakovic στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ