aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Επιβίωσαν» και είναι αναντικατάστατοι!

Ομόνοια: «Επιβίωσαν» και είναι αναντικατάστατοι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το καλοκαίρι, με τη νέα τάξη πραγμάτων στην Ομόνοια, έγινε εκ νέου ριζική αλλαγή στο ρόστερ. Έφυγαν πολλοί και ήρθαν πάρα πολλοί. Αυτοί που «επιβίωσαν» ήταν πολύ λίγοι. Αν κρίνουμε την πορεία της ομάδας στην περσινή σεζόν, που ήταν η χειρότερη στην Ιστορία του Συλλόγου, οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν επιβεβλημένες.

Ωστόσο, η εικόνα και η πορεία της Ομόνοιας στις εννιά αγωνιστικές πρωταθλήματος, «φωνάζει» πως οι προσθήκες ποδοσφαιριστών που έγιναν, τουλάχιστον δεν είναι καλύτερες από αρκετούς απ’ αυτούς που αποχώρησαν.

Διαβάστε επίσης: Υπόκλιση στον παίκτη που «έφαγε» κράξιμο μέχρι αηδίας!

Δυο από τους λίγους ξένους ποδοσφαιριστές που επιβίωσαν το καλοκαίρι, είναι οι Άλεξ Σοάρες και Λουκάς Βύντρα. Μάλιστα, η παραμονή τους στην ομάδα δεν ήταν βέβαιη, ιδιαίτερα για τον Ελλαδίτη αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία του με το «τριφύλλι». Είχε λεχθεί ότι, θα παραμείνει στην ομάδα ως προσωπικότητα και θα είναι τρίτη – τέταρτη επιλογή.

Η προσδοκία των διοικούντων και των οπαδών της Ομόνοιας ήταν πως στο ρόστερ θα εντάσσονται ποδοσφαιριστές που θα ήταν καλύτεροι και οι δυο πιο πάνω «παλιοί» θα ήταν εφεδρικές επιλογές. Αντιθέτως, Σοάρες και Βύντρα αποδεικνύουν με τις εμφανίσεις τους πως δικαίως είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Ένα γεγονός που φανερώνει ξεκάθαρα ότι, οι επιλογές του Γκόμεθ δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

Ο Πορτογάλος μέσος αγωνίστηκε και στα εννιά ματς πρωταθλήματος. Στα οκτώ ήταν στο αρχικό σχήμα και στο άλλο πέρασε ως αλλαγή. Ο Βύντρα, δήλωσε «παρών» στα επτά από τα εννιά ματς, σε όλα ως βασικός. Αυτό που προσδοκεί ο Αναστασίου είναι, να συνεχίσουν και οι δυο τους την καλή πορεία αλλά και να ανεβάσουν την απόδοσή τους κι άλλοι, ώστε να αυξηθεί ο συναγωνισμός προς όφελος της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ