aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιβεβαίωνει το «Goal» για Ντοσεβί το gazzetta.gr

Ομόνοια: Επιβεβαίωνει το «Goal» για Ντοσεβί το gazzetta.gr

Eπιβεβαιώνεται από Ελλάδα μεριά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy για πρόταση της Ομόνοιας στον Ματιέ Ντοσεβί (δείτε εδώ). Η ιστοσελίδα gazzetta.gr το απόγευμα της Πέμπτης σημειώνει το ενδιαφέρον των πρασίνων για τον 32χρονο Γάλλο εξτρέμ με καταγωγή από το Τόγκο.

Όπως κατέγραψε από το πρωί το Goal.com.cy Εκ πρώτης, κρίθηκαν υψηλές οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή από την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας, αλλά η πόρτα δεν έκλεισε από καμία πλευρά και αν γεφυρωθεί η οικονομική διαφορά, τότε και μόνο θα προκύψει συμφωνία.

Το δημοσίευμα του gazzetta.gr

«Πρόταση για την απόκτηση του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί έχει καταθέσει η Ομόνοια.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι-οφ του Champions League, Ομόνοια προχώρησε σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί.

O 32χρονος διεθνής με το Τόνγκο έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ με τη φανέλα της οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντοσεβί είχε περάσει από τον Ολυμπιακό (Ιούλιος 2014- Ιανουάριος 2016) ενώ εν συνεχεία παραχωρήθηκε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ στη Σταντάρ Λιέγης.

Από τον περασμένο Ιούλιο ο έμπειρος εξτρέμ παραμένει δίχως σύλλογο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ