aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιτυχής έκδοση του Ομολόγου, συνεχίζεται η διάθεση

Ομόνοια: Επιτυχής έκδοση του Ομολόγου, συνεχίζεται η διάθεση

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την επιτυχή έκδοση Ομολόγου πενταετούς διάρκειας, με προνομιακό επιτόκιο 5% ετησίως και ισχυρές εξασφαλίσεις, που ολοκληρώθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Οι όροι του Επενδυτικού Σχεδίου τίθενται ήδη σε ισχύ για τους συμμετέχοντες, από την 1η Οκτωβρίου.

«Διατέθηκαν συνολικά 2.060 ομολογίες της Εταιρείας Oμόνοια INVESTMENT LTD, με ονομαστική αξία €500 εκάστη (οι «Ομολογίες») και αντλήθηκαν κεφάλαια ύψους €1.030.000, καλύπτοντας τον αρχικό στόχο για την ελάχιστη κάλυψη της έκδοσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Λόγω του συνεχιζόμενου ενδιαφέροντος του επενδυτικού κοινού, η Ομόνοια αποφάσισε όπως παρατείνει τη χρονική διάρκεια εγγραφής επενδυτών στο Σχέδιο Ομολόγων, μέχρι και την 31η Μαΐου 2018, με τους ανάλογους όρους έκδοσης και αποπληρωμής, με στόχο το κεφάλαιο που θα αντληθεί να φθάσει το €1.500.000», ενημέρωσε το σωματείο. Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι αγκάλιασαν το επενδυτικό Σχέδιο, με στόχο την άμεση οικονομική ενίσχυση της Ομόνοιας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ