aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιτυχής αποστολή κόντρα σε όλα!

Ομόνοια: Επιτυχής αποστολή κόντρα σε όλα!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΛΑΝΙΔΗΣ

Η αποστολή της Ομόνοιας βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Κύπρο και όλοι στις τάξεις της μπορούν να αισθάνονται ότι η αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν στέφθηκε με επιτυχία. Όχι μόνο επειδή πήρε 2-2 με την Καραμπάχ στο προψεσινό ματς, μα επειδή πέτυχε και άλλους επιμέρους στόχους.

Κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να μην ηττηθεί, κάνοντας αλλαγές δέκα ποδοσφαιριστών σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη, προφυλάσσοντας κάποιους ενόψει ΑΠΟΕΛ. Είχε μάλιστα στο αρχικό σχήμα έξι Κύπριους (Ψάλτης, Παναγιώτου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Ζαχαρίου, Κακουλλής) ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε και ο Λοΐζου. Επίσης, ο Μποτεάκ επέστρεψε μετά από δύο μήνες αποχής. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η ομάδα επέστρεψε από το Μπακού δίχως να προκύψει πρόβλημα τραυματισμού.

Όλα αυτά κόντρα σε όλα! Η ισοπαλία ήρθε με ενδεκάδα εκτεταμένου rotation λόγω του ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ, σε μια δύσκολη έδρα με καυτή ατμόσφαιρα. Ας μην ξεχνάει κανείς πως απέναντί της είχε την έως χθες μόνη πρωτοπόρο του 8ου ομίλου. Ήρθε το αριθμητικό μειονέκτημα στο 65’ με την αποβολή του Κίκο, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 88’.

Το «τριφύλλι» προηγήθηκε βεβαίως κόντρα στη ροή του αγώνα με το πέναλτι του Ντούρις στο 43’, που δόθηκε για χέρι του Μπαϊράμοφ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο στράβωσαν όλα. Ισοφαρίστηκε στο 48’ με αυτογκόλ του Ψάλτη, ήρθε η αποβολή και όταν γύρισε το ματς ο Αντράντε από κόντρα όλα φάνηκαν χαμένα.

Τότε ήταν που μίλησε ο Γκόμεθ, ο οποίος είδε τον Μαγκομεντάγιεφ εκτός θέσης και έριξε πύραυλο ένα βήμα περίπου πίσω από τη γραμμή του κέντρου. Χάρισε έτσι ένα από τα highlight της σεζόν, τον βαθμό της ισοπαλίας, το αντίστοιχο χρηματικό μπόνους της ΟΥΕΦΑ και το σημαντικότερο; Διατηρεί στα ύψη το επίπεδο αυτοπεποίθησης, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, που άρχισαν από το παιχνίδι στο Δασάκι με τον Εθνικό. Ό,τι καλύτερο δηλαδή πριν από το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ