aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιτέλους, με… κανονική επιθετική γραμμή

Ομόνοια: Επιτέλους, με… κανονική επιθετική γραμμή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα δυνατά επιθετικά χαρτιά του, θα έχει στη διάθεσή του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Αναστασίου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ματ Ντέρμπισαϊρ και Δημήτρης Χριστοφή ετοιμάζονται για ένα σημαντικό παιχνίδι της ομάδας τους, την προσεχή Κυριακή. Η ετοιμότητα των δυο έμπειρων επιθετικών, αυξάνει τις λύσεις της τεχνικής ηγεσίας για τη γραμμή κρούσης.

Ο Άγγλος απουσίασε από τα πρόσφατα ματς της Ομόνοιας, με Ερμή και Δόξα, ενώ ο Κύπριος άσος αγωνίστηκε για 45 λεπτά απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου, ματς από το οποίο αποχώρησε τραυματίας και έχασε το τελευταίο με την ομάδα της Κατωκοπιάς. Και οι δυο τους ανεβάζουν ρυθμό και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη.

Με την παρουσία των δύο πιο πάνω άσων, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι με μια άλλη επιθετική γραμμή, την… κανονική αφού πρόκειται για βασικές επιλογές. Ντέρμπισαϊρ και Χριστοφή είναι ικανοί να προσδώσουν ποιότητα και εμπειρία, αναγκαία στοιχεία σ’ ένα ματς που η Ομόνοια καλείται να υπερβεί ένα υψηλό εμπόδιο. Οι δυο τους, βάσει της εικόνας του παρελθόντος, είναι σε θέση να συνεργαστούν άψογα και να κάνουν τη ζημιά απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Είναι αλήθεια, φέτος ακόμη να τους νιώσουν οι αντίπαλοι και ίσως το επικείμενο ντέρμπι να είναι η ευκαιρία τους για μια νέα αρχή, που θα τους επιτρέψει να τονώσουν και το ηθικό τους για τη συνέχεια.

Ο καλός Χριστοφή, με την ταχύτητα, τη διεισδυτικότητα και την ντρίπλα του, είναι σε θέση να διεμβολίσει τους αμυντικούς και να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Κι όταν σερβίρει τον Ντέρμπισαϊρ, αυτός είναι ικανός να… πυροβολήσει. Πρόκειται για επιθετικό περιοχής, που περιμένει ένα καλό… σερβίρισμα για να κάνει όπως αυτός ξέρει καλύτερα τη δουλειά του.

Παράλληλα με την επάνοδο των δύο πιο πάνω ποδοσφαιριστών, θα είναι διαθέσιμος και ο Εντρένα, που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Άλλος ένας ακραίος επιθετικός. Εάν καταφέρει και ο Ζίβετς να είναι στην αποστολή, τότε η Ομόνοια θα πάει με γεμάτη επιθετική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ