aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ομόνοια: (Επί)στροφή στον Κυριάκο!

TOY MAΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Μετά που η Ομόνοια δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τους πόρους εκείνους, που θα της αρκούσαν για να μπορέσει, όχι απλά να μετάσχει, αλλά να σταθεί αξιοπρεπώς στο ερχόμενο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα των μεγάλων, περιορίστηκε στο να λάβει μέρος στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της Β1` κατηγορίας.

Σε αυτό, είναι αυτονόητο ότι ο προγραμματισμός θα είναι μια κατά πολύ πιο εύκολη υπόθεση και ήδη οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει να εργάζονται πάνω σε αυτό το κεφάλαιο.

Το πρώτο και σημαντικό θέμα, έχει ήδη κλείσει και αφορά την επιλογή προπονητή. Μια πολύ γνώριμη λύση, που ακούει στο ονοματεπώνυμο Κυριάκος Αδάμου. Ο νεαρός Κύπριος τεχνικός, είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής στην Ομόνοια, ενώ κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν ο τεχνικός της διευθυντής.

Με άλλα λόγια… επιστροφή ή και απλά στροφή στον Κυριάκο Αδάμου και αυτό από τη στιγμή που ήταν εν γνώσει μας, ότι αν η Ομόνοια μετείχε στο πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας, θα επιλεγόταν προπονητής από την Ελλάδα καθώς κάποια ονόματα είχαν τεθεί έστω και προκαταρτικά στο τραπέζι.

1η κατηγορία όμως… γιοκ και επομένως, δεν θα χρειαστεί να έλθει προπονητής από την Ελλάδα. Τα ηνία λοιπόν στον Κυριάκο Αδάμου, που θα στηριχθεί πάνω στους πολλούς νεαρούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα, τη στιγμή που πληροφορούμαστε, ότι γίνονται προσπάθειες για περαιτέρω προσθήκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ