aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιστρέφουν οι διεθνείς, γεμίζει και φουλάρει

Ομόνοια: Επιστρέφουν οι διεθνείς, γεμίζει και φουλάρει

Την επάνοδο όλων των διεθνών και δεν είναι λίγοι, περιμένει ο Χένινγκ Μπεργκ για να μπορέσει να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η Ομόνοια στο ματς με τον Άρη. Από χθες επανήλθαν οι Κύπριοι διεθνείς Παπουλής, Κακουλλής, Τζιωνής, Ψάλτης, αλλά και ο Μπασιρού που ήταν με την Εθνική των Νησιών Κομόρες. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, ο Λανγκ είχε υποχρέωση χθες βράδυ με την Ουγγαρία (κόντρα στην Πολωνία).

Ο Σεχού βρίσκεται με την εθνική Νιγηρίας για τον σημερινό αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Επίσης, οι Παναγιώτου και Χαραλάμπους είναι με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, για την αποψινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας. Ακόμη, απουσιάζουν με την εθνική Νέων οι Βενιζέλου, Κυριακίδης, Ευαγγέλου και Χρίστου, που δίνει αγώνα σήμερα με απέναντι στη Μολδαβία.

Γεμίζοντας από αύριο το «Ηλίας Πούλλος», θα εντατικοποιηθεί και η προετοιμασία για ένα σημαντικό από κάθε άποψη παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας στο ματς με τον Εθνικό ήταν αρκετά καλή και δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Είναι πολύ πιθανό οι πράσινοι να παρουσιαστούν με την ίδια ενδεκάδα. Είναι κάτι που ενδέχεται να κριθεί από την ετοιμότητα του Ουζόχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ