aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιστρέφει εκεί που δικαιωματικά… ανήκει

Ομόνοια: Επιστρέφει εκεί που δικαιωματικά… ανήκει

Οι αριθμοί της Ομόνοιας βελτιώθηκαν τελευταίως, κάτι λογικό άλλωστε καθώς αγωνίζεται στο β’ γκρουπ και απέναντι σε κάθε αντίπαλο είναι το φαβορί. Ένα από τα αξιοσημείωτα είναι ότι διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης και της ρεβάνς με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Μεθαύριο (26/4), όμως, έχει το πιο γερό τεστ προόδου, αφού θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Το «τριφύλλι» ουσιαστικά επιστρέφει εκεί που —δικαιωματικά βάσει ιστορίας και εκτοπίσματος— ανήκει, δηλαδή σε «ντέρμπι α’ γκρουπ». Έστω και για το κύπελλο.

Κατ’ αρχάς, θα αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, άρα η αμυντική βελτίωση της ομάδας του Νιλ Λένον θα δοκιμαστεί για τα καλά. Άλλωστε, στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να τη νικήσει στα δύο ματς της α’ φάσης, φέρνοντας ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) και γνωρίζοντας ήττα εντός (0-1).

Έπειτα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι απέναντι στις πρώτες έξι ομάδες του πρωταθλήματος έχει απολογισμό 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι δυσκολεύτηκε στα προηγούμενα παιχνίδια απέναντί τους.

Μεθαύριο λοιπόν θα προσπαθήσει να δείξει πως κακώς αγωνίζεται στο β’ γκρουπ και ότι βάσει δυνατοτήτων θα έπρεπε να υπερασπίζεται τον τίτλο της στον όμιλο που θα βγάλει πρωταθλητή. Με την εμφάνισή της και το αποτέλεσμα, που θα την στείλει στη ρεβάνς του ΓΣΠ με βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ