aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Επιστρατεύει Παναγή με ΑΕΛ

Ομόνοια: Επιστρατεύει Παναγή με ΑΕΛ

Χωρίς Φαμπιάνο, αλλά και Ουζόχο θα παρουσιαστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 22 Δεκεμβρίου η Ομόνοια.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου (και ανακοινώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου), δηλαδή μετά την ημερομηνία που θα έπρεπε να διεξαχθεί το πιο πάνω παιχνίδι για την 1η αγωνιστική (20-23 Αυγούστου) και η Ομόνοια ζήτησε αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της. Ο Παναγή αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» την επόμενη Τετάρτη και ο Χοράσκα θα είναι στον πάγκο.

Εν τω μεταξύ, Παπουλής και Λανγκ συμπλήρωσαν από τρεις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσουν σε έναν από τους δύο επόμενους αγώνες της Ομόνοιας, που είναι με τη Δόξα την προσεχή Κυριακή και με την Πάφος FC στις 5 Ιανουαρίου. Ο Μπεργκ αποφάσισε όπως, ο Ελλαδίτης μείνει εκτός από τον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα και ο Ούγγρος απέναντι στην Πάφος FC.

Πλέον, ο τεχνικός της Ομόνοιας καλείται να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Παπουλή, που στο ματς με την ΑΕΚ ήταν ο κορυφαίος και πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης. Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, ο Παπουλής ψηφίστηκε από τον κόσμο της ομάδας ως «Stoiximan MVP» του αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς έλαβε το 76% των ψήφων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ