aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Επίσημο: «Πράσινος» μέχρι το 2024 ο Νεμάνια Μίλετιτς!

Ομόνοια/Επίσημο: «Πράσινος» μέχρι το 2024 ο Νεμάνια Μίλετιτς!

Την καταρχήν συμφωνία με τον Νεμάνια Μίλετιτς ανακοίνωσε η Ομόνοια. Πρόκειται για 31χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό, που κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Παρτιζάν και συμφώνησε για συμβόλαιο δύο χρόνων. Στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης σε Βέστερλο (Βέλγιο) και Αλ Ραέντ (Σαουδική Αραβία).

Ο Μίλετιτς αποτελεί το τρίτο απόκτημα των πρασίνων κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, μετά τους Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο το όνομα του «έπαιζε» συχνά-πυκνά στο ρεπορτάζ του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον 31χρονο Σέρβο διεθνή κεντρικό αμυντικό, Nemanja Miletic, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην FK Partizan Belgrade.

Ο ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μια πολυετή παρουσία στην FK Partizan Belgrade, με την οποία κατέκτησε δύο κύπελλα και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League. Αγωνίστηκε, επίσης, στην KVC Westerlo και στην Al-Raed. Έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, με την οποία έκανε ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Nemanja Miletic αναμένεται σύντομα στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ