aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Επίσημο: Μπράντον Μπάρκερ, ο τέταρτος

Ομόνοια/Επίσημο: Μπράντον Μπάρκερ, ο τέταρτος

«Καρέ» μετεγγραφών με τον Μπράντον Μπάρκερ έκλεισε η Ομόνοια! Μετά τους Μπρούνο Φελίπε, Αντάμ Μάθιους και Νεμάνια Μίλετιτς οι πράσινοι ανακοίνωσαν την καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον 25χρονο Άγγλο ακραίο επιθετικό.

Ο Μπάρκερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τη Β’ ομάδα, ενώ κατέγραψε και μια συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου το 2016 κόντρα στην Τσέλσι. Έπαιξε επίσης ως δανεικός στην ολλανδική Μπρέντα, τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν και την αγλλική Πρέστον.

Το 2019 πήρε μετεγγραφή στη Ρέιντζερς ως ελεύθερος, με την οποία κατέγραψε 27 συμμετοχές (3 γκολ), ενώ ακολούθησε ένας ακόμη δανεισμός στην Οξφόρδη. Από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκε στη Ρέντινγκ, μέχρι σήμερα, όταν και ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία για συμβόλαιο δύο χρόνων με τον 25χρονο Άγγλο ακραίο επιθετικό, Brandon Barker, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αγωνιζόταν στην Reading FC.

Ο ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της Manchester City κάνοντας ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2016, ενώ συμμετείχε και στην διοργάνωση UEFA Youth League. Αγωνίστηκε, επίσης, στην NAC Breda ως δανεικός από τους «πολίτες», στη Hibernian FC και στην Rangers FC, με την οποία έπαιξε στους ομίλους του UEFA Europa League. Φόρεσε και το εθνόσημο της πατρίδας του με συμμετοχές σε μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας.

Ο Brandon Barker θα είναι σύντομα στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας.

3


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ